La Nōque

Bezetting:

Betty Borstlap (zang) is onze veelzijdige en expressieve zangeres, die met haar gevoelsvolle stem mensen raakt. Betty heeft jazz gestudeerd aan het conservatorium in Den Haag. Zij geeft zangles en is al jaren bekend als soliste bij de Keltische folkgroep Unicorn en de Burnbrigade Bigband.

Jan-Jaap Spaargaren (blazer) soleert op velerlei blaasinstrumenten: altsax, sopraansax, klarinet, shevi en andere fluiten. Hij heeft zeker zijn sporen verdiend in de wereldmuziek. Hij speelde in orkesten als Zanat en Gaida en op verschillende festivals in binnen- en buitenland. In zijn eigen composities laat hij zich graag door zigeunertoonladders inspireren. Jan-Jaap is ook solist in het Zwarte Zee Kwartet.

Willem van Eeden (gitaar) heeft eerst trompet en drums gestudeerd; daarna heeft hij zich autodidactisch tot een talentvolle gitarist ontpopt. Willem heeft een aantal sterke composities geschreven, die tot het vaste repertoire van La Nōque behoren.

Peter Asbeek Brusse (contrabas) schuwt het experiment niet en is een fijnzinnige bassist. Hij is de oprichter van de band en zijn creatieve composities geven kleur aan het repertoire van La Nōque. Peter is begonnen als pop- en rockbassist. Naast La Nōque is hij ook gitarist bij Jupé Heartsongs.

Arnauld van Hees (drums, percussie) is onze ontwapenende en expressieve man van ritme. Je hoort bijna zijn hart meezingen, wanneer hij zijn drums en percussie laat klinken! Van huis uit een echte jazzman.

La Noque brengt een afwisselende mix van melodieuze jazz, opzwepende Balkan en ingetogen ballads.

Demo’s

YouTube La Nōque 1

YouTube La Nōque 2

YouTube Voorheen: De Nok

FaceBook